Hebbes Support Hellevoetsluis

Waarom HebbesSupport?
Als een kind op school of thuis niet meekomt, wordt al snel gekeken wat er “mis” is. Natuurlijk is het belangrijk te kijken waar een probleem vandaan komt en vaak is een diagnose nodig om met het probleem aan de slag te gaan. Maar de aanpak van een knelpunt wordt ook vaak afgestemd op deze diagnose. HebbesSupport kijkt vooral naar wat een kind al kan en hoe dit kan helpen om een moeilijkheid aan te pakken. Vaak weten een kind en zijn of haar ouders zelf goed te benoemen wat er verbeterd kan worden. Dit levert motivatie op waarmee HebbesSupport samen met kind en ouder aan de slag gaat om een uiteindelijk doel (verbetering) te bereiken.

Daarom HebbesSupport!

Als u kiest voor HebbesSupport kiest u voor samenwerken in de thuissituatie. Dit betekent dat u niet zelf ergens naartoe hoeft of uw kind ergens hoeft achter te laten. Er wordt gewerkt met een individueel plan van aanpak, afgestemd op uw behoeftes en doelen, maatwerk dus. Daarbij wordt gezocht naar een oplossing die het beste bij een kind en zijn of haar gezin past. De focus ligt met name op de toekomst en hoe een verbetering bereikt kan worden. Er wordt dus met elkaar gewerkt naar een oplossing voor op lange termijn.

Hebbes support kinderen
Pluspunten ten opzichte van vergelijkbare aanbieders:

Bij u thuis, in de vertrouwde omgeving
Een aanpak die het beste bij uw kind en/of gezin past
Begeleiding door een universitair opgeleide psycholoog
Uurtarief tot soms wel 50% lager!

Mogelijkheden

De hulp die door HebbesSupport geboden wordt, is aangepast aan de behoeftes van u en uw kind. Toch kan de hulp grofweg ingedeeld worden in twee begeleidingsmogelijkheden:

Gezinsondersteuning
Individuele begeleiding voor kinderen en jongeren tot 21 jaar

Heeft u een vraag die niet onder deze mogelijkheden valt? Neem dan gerust contact op voor andere oplossingen. Of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.